Later dan gepland volgt hieronder alsnog de voorlopige teamindeling (senioren) voor het nieuwe competitieseizoen. De technische commissie hecht bij de indeling belang aan teams waarvan de spelers elkaar op sportief vlak kunnen aanvullen, met aandacht voor een leuke en gezellige competitie.

Team 1
vijfde divisie
Patrick L
Christ
Timo
Jeroen
Judith
Natasja
Denise
Team 2
zevende divisie
Patrick V
Wilfried
Lars
Monique
Astrid
Team 3
achtste divisie
Jack
Piet
Robbert
Federico
Melanie
Karin

Je kunt de komende 14 dagen – t/m vrijdag 1 juni – reageren op deze indeling door Ronny van Werkhoven (de competitiecontactpersoon) aan te spreken of door een e-mail te sturen naar tc(vervang deze tekst door het @pestaartje)tfs57.nl.

Aan de hand van jullie feedback zal de TC zo nodig met spelers in gesprek gaan en daarna de definitieve teamindeling publiceren.