Op woensdag 18 oktober 2017 heeft Elly van de Zanden van The Flying Shuttle ’57, Sport Overdag, wederom de jaarlijkse uitwisseling met badminton vereniging BC Quintus uit Kwintsheul georganiseerd.

’s Morgens werd er begonnen met een warming-up onder leiding van Martien van Leeuwen waarna een toernooi werd gespeeld. Er was weer een goede opkomst met en circa 40 deelnemers waarvan 17 uit Kwintsheul. Omstreeks 10 uur was er koffie met gebak waarna het toernooi werd vervolgd. ’s Middags werd een goede lunch genoten in lunchroom de Colweghe in Halsteren. Dit is een restaurant dat wordt gerund door cliënten van de Stichting Dag en Woonvoorziening (SDW).

Vervolgens werd naar een bestemming verplaatst die vooraf door Elly geheim werd gehouden. Dit bleek een eiland te zijn dat teruggeven wordt aan de natuur. Het Eiland Tiengemeten. Op het eiland werd een uitleg gegeven over het beheer door zorg van een medewerker van Natuurbeheer. Daarna kon een ieder een mooie wandeling worden gemaakt over het mooie eiland.

Van het wandelen werd een ieder uiteraard hongerig. Ook dat was voorzien en op speciaal verzoek van Hans van Werkhoven konden we genieten van een groot aantal smakelijke pannenkoeken.

Elly heeft weer een leuke uitwisseling verzorgd waarvoor zij van harte wordt bedankt.