BV AlmereBVALMERE.NL – Zondag 29 september speelde Carlton Almere-2 zijn 2e thuiswedstrijd tegen TFS’57 uit Bergen op Zoom. Michèle kon helaas niet meespelen vanwege een blessure.

Er werd gestart met de dubbels. Dennis en Ghislain verloren in 3 sets van Rick Geers en Roel Janssen. Na de 1e set gewonnen te hebben, ging de 2e set nipt met 29-27 naar TFS’57. In de 3e set ging het lang gelijk op, tot Rick en Roel een gaatje sloegen en vervolgens de set binnenhaalde met 21-16. Op de andere baan speelde Yvonne en Deborah voor het eerst samen, de dames speelde goed en wonnen van Monique Broeke en Sarah Lammers met 21-14 21-12.

Vervolgens werd er gestart met de dames singles. Yvonne Hoogland had een zware kluif aan Monique Broeke. In de 1e set bouwde Yvonne een voorsprong op en leek zij op weg naar de setwinst, Monique kwam echter goed terug en wist de set alsnog te winnen met 22-20. De 2e set ging met 21-16 naar Yvonne. In de beslissende 3e set was het verzet van Yvonne gebroken en ging de set met 21-13 naar Monique Broeke. Deborah speelde een goede wedstrijd en won in 2 sets van Tak-Chin Lam. De 1e set werd makkelijk gewonnen, in de 2 set zag het er lang naar uit dat het op een 3e set zou aankomen. Deborah kwam echter goed terug en wist de set te winnen met 22-20.

André Aantjes nam de 1e herensingle voor zijn rekening, hij won met 21-18 en 21-19 van Roel Janssen. Op de andere baan speelde Dennis een 3-setter tegen Onno Quik. De 1e set ging met 21-19 naar Dennis, de 2e set ging met 21-15 naar Onno. De 3e set was Dennis weer scherp en haalde hij de set binnen met 21-17.

Met een 4-2 tussenstand werd er begonnen aan de mixen. Ghislain en Deborah namen het op tegen Onno Quik en Tak-Chin Lam. Met degelijk spel werd er in 2 sets gewonnen. André en Yvonne speelde tegen Rick Geers en Sarah Lammers. De eerste set werd net aan met 22-20 gewonnen, de 2e set ging met 21-16 naar Rick en Sarah. In de 3e set was Almeerse duo weer goed bij de les en werd er met 21-13 gewonnen.