Op zaterdagavond – na de wedstrijden – werd er een druk programma afgedraaid. Er was een korte Extra Leden Vergadering om de nieuwe penningmeester Frans Verbraak officieel aan te stellen, de vier (!) kampioensteams werden letterlijk in de bloemetjes gezet en er was een heerlijk Chinees buffet geregeld. Het bleek ook een leerzame avond voor enkele jongelingen: er stond een volle maan aan de hemel, maar de Amerikaanse vlag van Neil Armstrong kan je écht niet met het blote oog zien.

Na een spannende finalezondag met verschillende sportieve verrassingen kon voorzitter Wilfried Willemen op zondag rond zes uur de kampioenen huldigen in de foyer van sporthal Gageldonk. Aansluitend werden ook de vrijwilligers van de organisatie bedankt voor het geslaagde weekend.

Het eerste team van de club beklom ook nog eventjes het podium. De spelers van TFS’57-1 hebben afgelopen seizoen in de eredivisie mogen spelen en dat was ondanks de sportieve hordes toch een geweldige ervaring. Teammanager Louis Krook, trainers Paul Poppenk en William van der Maas en diehard fans Hans en Patrick Looij werden in het bijzonder genoemd. Een laatste applaus en de clubkampioenschappen waren echt voorbij.

Er zijn dit weekend weer foto’s gemaakt en deze zullen zo snel mogelijk op de website gezet worden. Hou www.tfs57.nl dus goed in de gaten en volg de club op twitter @tfs57 voor de laatste updates.

Winnaars per categorie

HEA1 Patrick Trompert, Daniel Deenen, DEA1 Mandy Ipenburg, Carola van der Have, HDA1 Onno Quik/Arno van Rooijen, Rick Geers/Anton Veraart, DDA1 Martine Buijk/Tak Chin Lam, Carola van der Have/Mandy Ipenburg, GDA1 Arno van Rooijen/Tak Chin Lam, Patrick Trompert/Mandy Ipenburg.

HEA2 Rowan Geers, Christ de Rooij, DEA2 Inge Kunst, Margo de Moor, HDA2 Daniel Deenen/Jeffry Schouteren, Rowan Geers/Edwin Liefbroer, GDA2 Daniel Deenen/Inge Kunst, Jeffry Schouteren/Margo de Moor.

HEB Hans Looij, Jouri van der Sanden, DEB Joyce Belde, Kyra Liefbroer, HDB Roland Kuhnen/Nico Miedema, Hans Looij/Richard van der Looij, DDB Kyra Liefbroer/Michelle Sikkers, Astrid Looij/Monique de Leeuw, GDB Edwin Liefbroer/Kyra Liefbroer, Roland Kuhnen/Joyce Belde.

HEC Tim Talboom, Christian de Vos, DEC Marieke van Broekhoven, Lisette Schuurbiers, HDC Pieter Janssen/Tim Talboom, Fons Broekhoven/John Tjia, DDC Valerie van der Hout/Romini Sikkers, Elodie Boersma/Indra van der Valk, GDC Fons Broekhoven/Marieke van Broekhoven, Pieter Janssen/Lisette Schuurbiers.

HEJ Jeroen van der Ven, Nick van der Sanden, DEJ Romini Sikkers, Elodie Boersma, HDJ Nick van der Sanden/Jeroen van der Ven, Gijs Franken/Haike de Ron, GDJ Nick van der Sanden/Romini Sikkers, Leroy Kuhnen/Indra van der Valk.

HEP Martijn van der Looij, Koen van der Looij, DEP Madelon van Driel, Julie Stobbink, HDP Luuk Jochems/Jeroen Looij, Koen van der Looij/Martijn van der Looij, DDP Iris Karpenko/Madelon van Driel, Julie Stobbink/Lonneke Huijbregts, GDP Luuk Jochems/Madelon van Driel, Martijn van der Looij/Julie Stobbink.

HEM Ahmetcan Rizeli, Thomas Ploegaert, DEM Kardlen Rizeli, Daisy stolp, HDM Ahmetcan Rizeli/Damon de Boer, Patrick Kuhnen/Thomas Ploegaert, GDM Ahmetcan Rizeli/Buse Ibis, Damon de Boer/Kardelin Rizeli.

Speciale prijzen

Aanmoedigingsprijs ‘Monique van Leeuwen’: Giovanny Wittenbol. DB-beker: Patrick Trompert (de langste van de club) samen met Emre Rizeli (de kleinste van de club).