De ploeg van trainer Paul Poppink werkte zaterdag in het eigen Bergen op Zoom een duel af tegen Almere. In dat treffen was niets op de 0-8-eindstand af te dingen. De bezoekers stonden niet eens een set af.

In het mannendubbel mochten Onno Quik en Simon Van Opstal wel aan dagsucces ruiken, maar de tegenstanders Dave Khodabux en Jeroen van Moorst sloegen op de beslissende momenten toe (17-21, 17-21).

Ook in de mix van Roel Janssen en Sharon Bindels was setwinst mogelijk, maar kwam het er niet van.

Gisteren reisde ploeg uit Bergen op Zoom af naar Amersfoort voor een confrontatie met de plaatselijke badmintonclub.

De thuisploeg miste de geblesseerde Edwin Ekiring, maar tegen de vervangers Eli Mambwe en Lionel Warnotte was The Flying Shuttle ook niet opgewassen. Wel was er een succesje in de mix. Onno Quik en Sarah Lammers versloegen in een spannend duel Jelle Maas en Gayle Mahulette.

Het oorspronkelijke artikel is afkomstig van: BN/DeStem.