Mandy Ipenburg van het tweede team werd als invalster voor de leeuwen gegooid. Monique Broeke is vanwege een slepende blessure immers lang uitgeschakeld.

Ipenburg maakte bij tijd en wijle indruk in haar enkelspelpartij. Ze bood de ervaren Soraya de Visch Eijbergen goed tegenstand, maar in de laatste delen van de games gaf de routine van haar tegenstandster steeds de doorslag.

Sarah Lammers en Onno Quik waren in hun gemengddubbelspel dicht bij een overwinning. Zij wonnen de eerste set, maar kwamen net tekort in de volgende sets: 21-15 en 21-16. De andere duels gingen in twee sets verloren.

Het volgende duel van Flying Shuttle is op 4 december, in eigen huis tegen Roosterse BC. Een belangrijke ontmoeting die gewonnen moet worden, willen de kansen op behoud niet tot een minimum verschrompelen.

Het oorspronkelijke artikel is afkomstig van: BN/DeStem.