Zaterdagavond 2 oktober: TFS’57 – BC DKC

Komende zaterdag is het ronde twee in de hoogste competitie en komt BC DKC uit Den Haag op bezoek. Deze club promoveerde net als TFS’57 dit seizoen naar de eredivisie en tegen deze tegenstander liggen er dan ook kansen. Twee weken terug pakten de Hagenezen nog verrassend twee puntjes tegen BCAmersfoort en afgelopen weekend kregen ze met 8-0 klop van Van Zijderveld in Amstelveen, beide clubs uit de top 5.

Sharon, Sarah, Monique, Roel, Simon en Onno werden vorige keer door een uitpuilende tribune met TFS’57-fans aangemoedigd. Er waren zelfs zogenaamde “tFs-Side hooligans” die met hun luchthoorns en sirenes het publiek wisten op te zwepen. Dat hopen we zaterdag 2 oktober natuurlijk weer te gaan doen.

De deuren van sporthal Tuinwijk (Florastraat 90, Bergen op Zoom) gaan weer om 18.00 uur open en de wedstrijden vangen aan om 19.00 uur. Toegang is gratis. Wees op tijd in de zaal om bij de teampresentatie te zijn en natuurlijk om onze badmintontoppers naar winst te juichen!

Blijf op de hoogte

De abonnees van de team 1 nieuwsbrief ontvangen voor elke wedstrijd een korte update over de eerstvolgende wedstrijd, een nabeschouwing en een bijgewerkte wedstrijdkalender. Zo weet je altijd waar en wanneer je naar team 1 kunt komen kijken. Wil jij de nieuwsbrief ook ontvangen? Stuur een e-mail naar info(vervang deze tekst door het @pestaartje)theflyingshuttle57.nl en je wordt toegevoegd aan de lijst.

Op de website www.tfs57.nl worden wekelijks nieuwsberichten geplaatst over de avonturen van team 1 in de eredivisie. Ook zullen er regelmatig foto’s verschijnen en de twitteraars kunnen het team volgen @tfs57.

Interesse in sponsoring?

Er worden het hele jaar door broodnodige sponsorgelden en samenwerkingen aangeworven. In het verlengde hiervan kunnen bedrijven en particulieren voor het symbolische bedrag van 57 euro per jaar Vriend van TFS’57 worden. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met Christ de Rooij (e-mail: info(vervang deze tekst door het @pestaartje)theflyingshuttle57.nl of telefoon: 06 1275 1922).