De Benelux tak van het Britse bedrijf Dunlop Slazenger International, eigenaar van o.a. het badmintonmerk Carlton, zal de komende twee jaar het eerste team kleden en ondersteunen met materiaal.

Deze nieuwe partner in sport geeft de Bergse club een goed fundament voor haar stap naar het eredivisie badminton. Mark de Rooij, verantwoordelijk voor de sponsorbetrekkingen, is enthousiast over de bereidheid van Carlton om samen met TFS’57 de uitdaging aan te gaan.

“Wij zijn bijzonder verheugd dat we TFS’57 kunnen verwelkomen als eredivisieclub”, aldus Peter Blommaert, product manager bij Dunlop Slazenger International. Carlton had al vier clubs in deze hoogste landelijke klasse onder contract. Daar wordt nu dus debutant TFS’57 aan toegevoegd.

De Rooij: “We zijn momenteel nog steeds druk in de weer om de noodzakelijke sponsorgelden en samenwerkingen aan te werven.” In het verlengde hiervan kunnen bedrijven en particulieren voor het symbolische bedrag van 57 euro per jaar Vriend van TFS’57 worden. Belangstellenden vinden op www.tfs57.nl meer informatie.

— EINDE PERSBERICHT —

Publicaties n.a.v. dit persbericht