Het bestuur heeft van haar leden toestemming gekregen om de trainingsbijdrage van de veren spelers per 1 oktober 2010 met € 60 te mogen verhogen. Ook de bijdrage voor het tweede trainingsmoment zal met € 5 per tien trainingen worden verhoogd.

Eredivisie lonkt voor The Flying Shuttle
Het bestuur heeft in haar vergadering van juni besloten om de sprong naar de eredvisie te gaan wagen. Voornaamste reden voor het bestuur is de enorme positieve impuls die we als vereniging hiermee gaan krijgen. We komen meer in de publiciteit.

We gaan het eerste team op zaterdagavond spelen. We kunnen dan meer badmintonliefhebbers uit de regio enthousiast maken om een keer te komen kijken. Ook de belofte in de E.L.V. met betrekking tot coaching van Paul Poppink bij alle veren teams kan dan beter tot zijn recht komen.

Het B1-team
Heeft in het weekend van 19 – 20 juni deelgenomen aan de landelijke regiofinale in Almere. Het is een bijzondere ervaring geworden voor Kyra, Natasja, Michelle, Jouri, Niek en Thomas.

Tenslotte wens ik iedereen een fijne zomer vakantie toe en als je op reis gaat, een behouden thuiskomst!

Dit woordje van de voorzitter is een ingekorte en geredigeerde versie voor de website. Lees het volledige verhaal in het clubblad zelf!