De Monique van Leeuwen wisseltrofee is uitgereikt aan Niek van de Sanden. De Theo Frederiksz beker is uitgereikt aan de best presterende jeugdleden: Julie Stobink, Bart van Orizande, Koen en Martijn van der Looij. De D.B.-beker is dit jaar uitgereikt aan John Hoebel en Tim Talboom.

Verder willen we de organisatiecommissie: Patrick, Lonny, Elske, Annemarie en Nico namens alle deelnemers nogmaals bedanken voor de perfecte organisatie.

De afgelopen periode heeft het bestuur overeenstemming kunnen bereiken met Paul Poppenk als nieuwe hoofdtrainer. William zal het komend seizoen 2010-2011 de maandagtrainingen gaan verzorgen omdat Paul dan andere verplichtingen heeft. William zal Paul gaan assisteren op vrijdagavond tijdens de dubbele bezetting. William heeft op zich genomen om de jeugd trainingen van TFS’57 te gaan coördineren. Hij blijft hoofdtrainer van het JCT. De totaalcontributie zal voor veren spelers met € 5 per maand verhoogd gaan worden. Het bestuur zal voor de zomervakantie een extra ledenvergadering uitschrijven waarin we ons zullen verantwoorden.

Het B1 Team is tijdens de regio kampioenschappen Brabants kampioen geworden. Gefeliciteerd Kyra, Natasja, Michelle, Jouri en Thomas. Veel succes tijdens de landelijke finale in Almere.

Bij deze wil ik Onno en Monique nogmaals feliciteren met hun behaalde titels van sportman en sportvrouw van het jaar 2009. Een geweldige prestatie.

Bij de jeugd zijn de MRK-wedstrijden inmiddels gespeeld. The Flying Youth zal een afsluitdag voor de jeugd gaan organiseren. De organisatie voor het jeugdweekend op 26 en 27 juni wordt opgestart. De jeugdspelers zullen de komende maanden hun deeldiploma-examen doen.

Dit woordje van de voorzitter is een ingekorte en geredigeerde versie voor de website. Lees het volledige verhaal in het clubblad zelf!