Zoals gebruikelijk werd begonnen met de dubbels. Jerry Natenstedt en Richard Vennik moesten het opnemen tegen Simon van Opstal en Onno Quik. Marije Bloem en Eva Krab namen het op tegen Monique Broeke en Sharon Bindels. In tegenstelling tot de uitwedstrijd werden beide partijen gemakkelijk gewonnen in 2 sets.

Vervolgens waren Monique v.d. Wouden en Marije Bloem aan de beurt voor hun singels tegen resp. Monique en Sarah Lammers. Monique speelde een prima 1e set, maar moest in de 2e en beslissende 3e set toch haar meerdere erkennen in de sterke Monique Broeke.

Wat valt er te zeggen over Marije? Marije heeft inmiddels een naam opgebouwd en wil alsmaar een verhaaltje daarover op de site. Nou, dat kan ze krijgen! Petje af ook nu weer voor Marije. Wederom een staaltje van bewonderenswaardige vechtlust, in de 1e set net niet genoeg om de setwinst binnen te halen. De 2e set was helemaal bloedstollend. Tot 27-27 bleef het gelijk, daarna een beetje pech en net verloren dus. Maar aan Marije heeft het dus niet gelegen. Tussenstand 2-2.

Van de Duinwijckheren werd het een en ander verwacht. Jerry speelde een degelijke partij tegen Roel Janssen. De 1e set ging goed, maar in de 2e was het stevig aanpoten voor Jerry. Ook deze set kon echter in de verlenging in het voordeel van Duinwijck beslist worden (23-21). Op de andere baan had Erik Meijs zijn dag (of beter gezegd middag, aangezien de avond in team 1 een stuk beter verliep) niet. In de 1e set ging het redelijk, maar wel met onrustig spel. De 2e set liep helemaal niet, maar gelukkig wist hij in de 3e set toch orde op zaken te stellen en toonde zijn overwicht op Simon.

Tot slot de gemengd dubbels. Jerry kon met de ervaren Eva naast zich een goede mix op de mat leggen. In 2 sets werd gewonnen. Monique en Erik lieten aardig wat steken vallen in hun partij en moesten dan ook hun meerdere erkennen in de TFS’57-tegenstanders. Uiteindelijk dus toch weer 5 punten binnengehaald en vrijwel zeker nu in de veilige haven. Over 2 weken wacht alleen nog een uitwedstrijd tegen DKC.

Het oorspronkelijke artikel is afkomstig van: duinwijck.com.