Het vrouwendubbel van Sharon Bindels en Monique Broeke werd in drie sets gewonnen, net als de enkelspelen van Broeke, Simon van Opstal en Sarah Lammers. Roel Janssen klopte zijn technisch vaardige opponent in twee sets. Slotermeer won vervolgens nog een gemengddubbelspel. De andere mix was een prooi van Bindels en Janssen.

In de vierde divisie werkte Robad het treffen met het vijfde team van Flying Shuttle af. De vaste krachten Dolf Roovers en zijn vriendin Charlotte van Hees konden niet meedoen. Daardoor viel onder andere Irene Knipscheer van het derde team in. Verder dan één schamel punt kwamen de Roosendalers niet in het regioduel. Joram Jansen kwam in zijn enkelpartij tegen voormalig Robad-speler Leon Geers dichtbij een overwinning. Later sleepte hij alsnog een zege binnen in de mix, aan de zijde van Bo Vooghden.

Het oorspronkelijke artikel is afkomstig van: BN/DeStem.