Bij de vrouwen krijgt Tak Chin Lam in de voorrondes eerst te maken met Rinske Derige. Monique Broeke is als zesde geplaatst in de kwalificaties en moet afrekenen met Saskia Binken. Sarah Lammers staat vrijdag tegenover de winnaar van het duel tussen Rachelle Haan en Isabella de Lange.

In het mannenenkelspel wordt een finale verwacht tussen Dicky Palyama en Eric Pang. Onno Quik kan zich tussen het slaggeweld van de toppers nestelen als hij Dennis van Bekkum en Quintus Thies het nakijken geeft.

Arno van Rooijen, uit het tweede van The Flying Shuttle ’57, neemt het op tegen Marcel Hazebroek, Roel Janssen speelt tegen Stan de Lange en Simon van Opstal kruist de degens met Ben Maes. Patrick Trompert moet zich langs Frank Keizer slaan.

Namens De Bever uit Rijen speelt Rob Michielse tegen Marco Gouw.

Het oorspronkelijke artikel is afkomstig van: BN/DeStem.