Ons zevende team speelde op zaterdagochtend 19 december in een koelcel tegen Hoeven 1 en het werd gelukkig geen herhaling van een seizoen eerder. Menigeen zal het verlies en de navolgende (geredigeerde) prikbordberichten en ‘prikkelende’ krantenartikelen nog voor de geest kunnen halen. Neen, niets van dat alles!

Laatste wedstrijden 2009

BC Hoeven Badmintonnieuws

door Charles Lambregts · HALDERBERGSE BODE – Zou het eerste seniorenteam, dat het zevende team van Flying Shuttle uit Bergen op Zoom ontving, ook met de eer en de punten gaan strijken? De herendubbel van Patrick en Peter werd, mede door een blessure aan Bergse zijde, gewonnen. Jeske en Astrid moesten zich in drie games gewonnen geven.

De Bergse formatie was in de enkelpartijen sterker. Alleen Astrid wist knap in drie games het tweede punt voor Hoeven binnen te slepen. Het winnen van de gemengddubbels kon de eindstand op een gelijkspel brengen. Astrid en Peter lieten geen steken vallen en wonnen in twee games. Patrick en Jeske moesten een derde game spelen. Deze werd met slechts twee punten verschil verloren en daarmee moest genoegen worden genomen met een 3-5 verlies.

Het oorspronkelijke artikel is afkomstig van: Halderbergse Bode.