En dat kwam hard aan, omdat titelconcurrent Oss nu wegloopt. “We hebben het kampioenschap verspeeld”, aldus Remy van Mierlo die een van de punten behaalde aan de zijde van Sandy Graafmans. Graafmans won ook haar enkelspel, net als Maaike de Jong. BC Oosterhout verloor in dezelfde poule met 5-3 van Scarabee.

In de derde divisie won BC Shot uit Dongen van Trilan met 5-3. BC De Zwaluwen uit Prinsenbeek verloor met die cijfers van Flying Shuttle en BC Bavel deelde de punten met BC Irene, 4-4.

In de tweede divisie ging het Rijense De Bever met 5-3 onderuit tegen het tweede van Flying Shuttle op Bergen op Zoom. Rob Michielsen zegevierde over Patrick Trompert en won de mannendubbel met Sander Visser. Het vrouwendubbel van Mechteld Laarhoven en Kristel Stoopen leverde het derde Rijense punt op.

Het oorspronkelijke artikel is afkomstig van: BN/DeStem.