Succesvol jeugdtoernooi

De Jeugd Combinatie Training, onder leiding van trainer William van der Maas, is verantwoordelijk voor een groot aandeel van de deelnemers. De jeugdspelers, die elke maandagavond bij het JCT training genieten van aan TFS’57 verbonden trainers, nemen namelijk elk seizoen deel aan verschillende jeugdtoernooien. Wanneer men kijkt naar het aantal hoge eindposities bezet door JCT-spelers, dan werpt deze training duidelijk haar vruchten af.

Er werden door de 75 ingeschreven spelers maarliefst 168 partijen gespeeld en dat leverde voor TFS’57 zelf de volgende winnaars op: JE-U11 3/4 Jeroen Looij, JD-U11 1 Jeroen Looij – Giovanni Wittebol, JD-U13 2 Rick Delhez – Niek van der Sanden, ME-U13 1 Romini Sikkers, ME-U13 1 Valerie van den Hout – Romini Sikkers, 3 Julia Dierkx – Madelon van Driel, ME-U15 1 Kyra Liefbroer, 2 Michelle Sikkers, MD-U15 1 Joyce Belde – Kyra Liefbroer, 2 Natasja Looij – Michelle Sikkers, JE-U17 1 Rowan Geers, 2 Thomas Thijssen, 3 Colin Baarends.

De organisatie bedankt Astrid en Patrick Looij voor de assistentie achter de wedstrijdtafel en natuurlijk alle deelnemers voor hun sportieve inzet op de badmintonbanen. Houd www.tfs57.nl in de gaten voor meer informatie over badmintonclub The Flying Shuttle ’57: in mei 2010 is ons jaarlijkse Cooling Down Satellite toernooi weer!

Michelle Sikkers in opperste concentratie tijdens haar service in het enkelspel. - foto door Jelle van Loon

Michelle Sikkers in opperste concentratie tijdens haar service in het enkelspel.
– foto door Jelle van Loon