“Het viel allemaal net niet goed”, baalde Onno Quik na afloop. Hij was betrokken bij twee partijen die voor een andere uitslag hadden kunnen zorgen. In het mannendubbel met Simon van Opstal moest hij zich pas bij 22-20 in de derde set gewonnen geven en in de gemengddubbel met Sarah Lammers gebeurde dat bij 21-18 in de beslissende set. “Op de cruciale momenten maakten we onnodige fouten”, concludeerde Quik. Ook het vrouwenkoppel Monique Broeke/ Sharon Bindels verloor na drie sets en Roel Janssen gebeurde hetzelfde in zijn enkelspel. Broeke won haar vrouwensingle wel in drie sets en Van Opstal en Lammers wonnen hun enkels in twee sets.

In de vierde divisie moest het Roosendaalse Robad het tegen een lager team van Flying Shuttle opnemen voor een heuse derby. Flying Shuttle won met 5-3.

Het oorspronkelijke artikel is afkomstig van: BN/DeStem.