Zaterdag was BC Velo met 5-3 te sterk. In Wateringen brachten de gemengddubbels de beslissing. Sharon Bindels/Roel Janssen en Sarah Lammers/ Onno Quik verloren in drie sets. Vooral zuur voor het duo Quik/Lammers, dat in zowel de tweede als de derde set aan de zege rook.

In de andere partijen waren er wel succesjes voor Flying Shuttle. Op het individuele vlak zetten Simon van Opstal en Monique Broeke een punt op het scorebord en in het mannendubbel herstelden Quik en Van Opstal zich knap na een verloren eerste set. Daar stonden nederlagen in het vrouwendubbel (Bindels/Broeke) en Janssen en Lammers (beiden in het enkelspel) tegenover.

Volgende week proberen de Bergse spelers hun vorm op te krikken op de Brabantse kampioenschappen, waarna confrontaties met de complete top-drie volgen.

Het oorspronkelijke artikel is afkomstig van: BN/DeStem.