De Roosendaalse stond in de finale van het vrouwenkelspel tegenover vriendin en teamgenote Sarah Lammers. Broeke had in de halve finale afgerekend met Brenda Klep-Theuws, Lammers kende weinig moeite met Audrey Fisser. De finale werd een prooi voor Broeke, met opvallend gemak: 21-12 en 21-6.

In het vrouwendubbel met Sharon Bindels haalde Broeke haar tweede titel. Ook deze eindstrijd was eenzijdig. Mandy Ipenburg en Audrey Fisser kregen met 21-10 en 21-9 klop. Broeke haalde haar derde titel binnen met Simon van Opstal door Onno Quik en opnieuw Lammers te verslaan in de finale: 21-12, 21-13.

Van Opstal en Quik stonden in de mannendubbelfinale naast elkaar. Roel Janssen, ook van Flying Shuttle, stond met Jochem Hilberink tegenover het duo. Van Opstal en Quik wonnen het spannende onderonsje met 13-21, 21-14 en 21-17.

De Roosendaalse Monique Broeke, speelster van The Flying Shuttle '57, veroverde afgelopen weekeinde liefst drie titels tijdens de Brabantse kampioenschappen. - foto Chris van Klinken/het fotoburo

De Roosendaalse Monique Broeke, speelster van The Flying Shuttle ’57, veroverde afgelopen weekeinde liefst drie titels tijdens de Brabantse kampioenschappen. – foto Chris van Klinken/het fotoburo

Het oorspronkelijke artikel is afkomstig van: BN/DeStem.