Door de zege loopt De Zwaluwen punten uit op de ploegen onder de rode streep. Alleen Ronald de Jong verloor een enkelspel en het duo Tara Bollebakker/Jarko Smeenk leed een nederlaag in het gemengddubbel. In dezelfde poule kreeg BC Bavel een pak slaag van Flying Shuttle: 0-8. Glenn Vermeulen en Evelien van Riel kwamen in hun single nog dichtbij een punt, maar verloren desondanks. Ook BC Shot uit Dongen wist niet te winnen. Op bezoek bij Smashing werd het 6-2. Marie-Louise Neelis haalde met Richard Gans een punt. Datzelfde lukte het duo Miranda van Loon/Mark Verschuren.

Tweededivisionist De Bever uit Rijen zal alle zeilen bij moeten zetten om zich te handhaven. Zaterdag verloren ze met 5-3 van Barendrecht. In de vierde divisie rekende BC Gilze af met Drunen, 7-1. In dezelfde poule deelden BC Oosterhout en Veghel de punten: 4-4.

Het oorspronkelijke artikel is afkomstig van: BN/DeStem.