De boomlange puntenverzamelaar legt met enthousiasme uit hoe het werkt: “Kies uit alle competitieteams jouw sterkste opstelling. Dit doe je niet door spelers te selecteren, maar door wedstrijdonderdelen (herenenkel, damesenkel, etc.) te kiezen. Uit elk team mag je maximaal 1 onderdeel selecteren. In je opstelling moeten minimaal 3 jeugdteams en 3 seniorenteams geselecteerd zijn.”

Deze gekozen opstelling kun je invullen op het inschrijfformulier dat vanaf woensdag 9 september is te downloaden van www.tfs57.nl. Lever dit formulier tegelijkertijd met €3 in bij Mat Buuron of bij Marcel Malee en je maakt kans om als Topcoach 2009-2010 de geschiedenisboeken in te gaan.

Tot slot voegt topatleet Malee nog toe: “Wint jouw gekozen onderdeel met 2-0 (in games), dan krijg je 5 punten en bij 2-1 krijg je 3 punten. Verliest het onderdeel met 1-2, dan krijg je 1 punt en anders 0 punten.” Het lijkt uw verslaggever zo helder als een klontje.

De website is inmiddels gereedgemaakt om alle deelnemers te voorzien van een deelnemeroverzicht, de behaalde teampunten en de tussenstand van de Topcoach ranglijst. Op de startpagina wordt de Topcoach Top 5 wekelijks bijgewerkt en, zo besluit jeugdtrainer Malee: “meedoen is minstens zo belangrijk als winnen.”