Rond 18.00 uur kon voorzitter Wilfried Willemen starten met het uitreiken van de prijzen. Bij de A1-spelers was de grootste verrassing in de gemengddubbel. Richard van Rooijen en zijn partner Petra Landmeter gingen er met de titel vandoor. Zij versloegen in de finale het ijzersterke koppel uit team 1 Onno Quik en Sarah Lammers. De overige titels in deze klasse werden keurig verdeeld.

In de A2 klasse lieten de jeugdige talenten van zich spreken. Opvallend was de prestatie van Margo de Moor. In haar eerste jaar met veren werd ze eerste in het enkelspel: wordt zij de opvolgster van Monique Broeke? Bij de heren leverde Daniël Deenen een prima prestatie: hij veroverde de titel in de herenenkel en werd tweede bij de herendubbel. In de B-klasse drukte Monique de Laet een stempel op het toernooi bij de districtspelers. Ze werd eerste in de damesenkel en tweede in de gemengd- en damesdubbel. Ook hier werden de overige titels keurig verdeeld onder de deelnemers. In de C-klasse was er een noemenswaardige prestatie van het sport overdag-koppel Annemiek en Hans van Werkhoven. Zij werden eerste in de gemengddubbel.

Bij de oudste jeugd werden de meeste titels veroverd door Joyce Belde: ze werd eerste in de gemengd- en damesdubbel en tweede in het enkelspel. Bij de pupillen liet Romini Sikkers van zich spreken door bij alle spelonderdelen met de hoogste eer te strijken. De extra talententraining op maandagavond begint zichtbaar te worden. Veel finalepartijen werden gespeeld door kinderen uit de Jeugd Combinatie Trainingen. Hier wordt de basis gelegd voor de toekomst van The Flying Shuttle ’57. Tenslotte speelden ook de mini-pupillen hun eigen toernooi. De beste prestatie daar werd geleverd door Giovanny Wittebol.

Uitslagen:

A1-klasse: HE 1e Roel Janssen 2e Onno Quik DE 1e Monique Broeke 2e Tak Chin Lam HD 1e Onno Quik / Jelle van Loon 2e Roel Janssen / Patrick Trompert DD 1e Sharon Bindels / Monique Broeke 2e Tak Chin Lam / Petra Landmeter GD 1e Petra Landmeter / Richard van Rooijen 2e Sarah Lammers / Onno Quik.
A2-klasse: HE 1e Daniël Deenen 2e Michiel de Vos DE 1e Margo de Moor 2e Inge Kunst HD 1e Stefan Joosen / Michiel de Vos 2e Daniël Deenen / Jeffrey Schouteren DD 1e Amanda van der Maas / Annemarie Roovers 2e Lindsay van de Boom / Miranda van der Maas GD 1e Inge Kunst / Renaldo Kaljouw 2e Amanda van der Maas / Michiel de Vos.
B-klasse: HE 1e Nicio Miedema 2e Rob Huber DE 1e Monique de Laet 2e Denise Jonkman HD 1e Martien van Leeuwen / Hans Looij 2e Thomas Thijssen / Jack Schouteren DD 1e Els Willemen / Els Withagen 2e Monique de Laet / Lucia Quik GD 1e Lucia Quik / Martien van Leeuwen 2e Monique de Laet / Richard van der Looij.
C-klasse: HE 1e Frans Verbraak 2e Raymond Otten DE 1e Dinja van Hoof 2e Marscha de Bodt GD 1e Annemiek en hans van Werkhoven 2e Marieke van Broekhoven / Nico Miedema.
J-klasse: HE 1e Thomas Thijssen 2e Gijs Franken DE 1e Kyra Liefboer 2e Joyce Belde DD 1e Joyce Belde / Michelle Sikkers 2e Britta van Marm / wendy van Marm GD 1e Michelle Sikkers / Thomas Thijssen 2e Joyce Belde / Colin Baarends.
P-klasse: HE 1e Jeroen v.d. Ven 2e Rick Delhez DE 1e Romini Sikkers 2e valerie van den Hout HD 1e Bas de Laet / Gijs Franken 2e Rick Delhez / Jeroen van de Ven DD 1e Valerie van de Hout / Romini Sikkers 2e Madelon van Driel / Iris Karpenko GD 1e Romini Sikkers / Jeroen van de Ven 2e Valerie van de Hout / Rick Delhez.
Mini P-klasse: HE 1e Giovanny Wittebol 2e Ronald Schepers DE 1e Juli Stobbink 2e Dagmar Jochems DUBBEL Ronald Schepers / Giovanny Wittebol 2e Lonneke Huijbregts / Juli Stobbink GD 1e Veerle van Driel / Givanny Wittebol 2e Dagmar Jochems / Ronald Schepers.

Naast deze prijzen werden er volgens traditie ook drie andere wisselbekers uitgereikt. De DB-beker voor de opvallendste deelnemer(s) ging dit jaar naar Annemiek en Hans van Werkhoven, omdat zij de enige deelnemers van de sport overdag-groep waren en elk jaar gewoon meedoen aan de clubkampioenschappen. De slogan ‘deelnemen is belangrijker dan winnen’ is vooral bij hen van toepassing, hoewel ze dit jaar een titel in het gemengd dubbel veroverden. De Theo Frederiksz-beker voor het best presterende jeugdlid werd met een enorme vreugdekreet in ontvangst genomen door Giovanny Wittebol.

De Monique van Leeuwen-aanmoedigingsprijs, voor alweer de vijfde keer uitgereikt, ging naar de zusjes Madelon en Veerle van Driel. Zij kregen deze mooie wisseltrofee voor het feit dat dit jonge tweetal altijd voorop staat als de jeugdcommissie of The Flying Youth activiteiten organiseert. Dit helemaal in de geest van verenigingslid pur sang ‘Monique’.

Tenslotte werden er drie jubilarissen gehuldigd vanwege hun vijfentwintig jarig lidmaatschap: Els Willemen, Els Withagen en Wilfried Willemen waren de jubilarissen en zij kregen van het bestuur een mooie pentekening.