Een jong tweetal, dat altijd voorop staat als de jeugdcommissie of The Flying Youth activiteiten organiseert. Hoe schuchter soms ook, ze geven acte de presence en dit jaar hebben ze met zijn tweetjes bijna de helft van de loten voor de grote clubactie verkocht.

De aanmoedigingsprijs Monique van Leeuwen gaat dit jaar naar Madelon en Veerle van Driel:

  • Madelon is lid van de vereniging vanaf eind 2005 en Veerle vanaf begin 2008.
  • Beiden staan dus nog maar aan het begin van een hopelijk lange badmintoncarriere en natuurlijk dan bij onze club.
  • Met nu al zo’n staat van dienst als ondersteuners van de jeugdcommissie en deelnemers aan jeugdweekeinde, de familie toernooitjes, de MRK, de nieuwjaarsborrels en Madelon die al haar eerste echte competitieseizoen meedeed, dan moet het goed komen met de meiden.
  • Natuurlijk straalt deze eer ook af op hun ouders Annemarie en David, beiden – de een bij ons en de ander bij de tafeltennisvereniging – enthousiaste verenigingsmensen.