Een club wordt financieel gedragen door contributieinkomsten van haar leden, maar ze kan simpelweg niet zonder de bijdragen van haar sponsors.

Om de aanstaande stap naar eredivisie niet alleen sportief maar ook financieel verantwoord te maken, is er een vernieuwd sponsorplan opgesteld wat u hierboven kunt downloaden.

Word onze partner in sport!
Wilt u Vriend van TSF’57 worden of bent u voor uw organisatie geïnteresseerd in de overige sponsormogelijkheden zoals teamsponsoring, een reclamebord langs het veld of bijvoorbeeld een banner op deze website?

Neem dan contact op met Christ de Rooij via info(vervang deze tekst door het @pestaartje)theflyingshuttle57.nl of 06 1275 1922, hij staat u graag te woord.

Vrienden van TFS’57

Particulieren en bedrijven die zich verbonden voelen met onze club kunnen voor slechts 57 euro Vriend van TFS’57 worden. Indien gewenst, krijgen de Vrienden een vierkantje op het Vriendenbord, waarop zij hun naam, foto of logo kunnen laten plaatsen.

Hoe werkt het?
Schrijf €57 over naar rekening 1559.75.773 t.n.v. The Flying Shuttle ’57 inzake PR-commissie en word voor een jaar Vriend van TFS’57. Vermeld in de omschrijving alstublieft “Vriend van TFS’57” en uw voor- en achternaam.

Voor dit bedrag krijgt u een (logo)vermelding op het speciale Vrienden van TFS’57-bord dat bij alle thuiswedstrijden in de zaal geplaatst wordt. Zo kunnen alle bezoekers zien wie er samen met onze club de uitdaging van de eredivisie aan gaat! Vriend worden? Stuur uw naam (en bedrijfsnaam) en eventuele foto of logo naar info(vervang deze tekst door het @pestaartje)theflyingshuttle57.nl en u ontvangt een e-mail ter bevestiging.