’s Morgens werd in de Gageldonk gestart met een handicap badminton toernooi. Na de lunch werd een ontspannen fietstocht door de regio gehouden. Na een koffiepauze bij café Krijnen waarin de rest van het programma werd uitgelegd gingen de leden voor een “Stads-golf” spel de binnenstad van Bergen op Zoom in en door.

Het sportieve element was te vinden in de wandeling en het spel. Leuk waren de vragen die op locaties beantwoord moesten worden. Er werd fanatiek deelgenomen. Voor een drankje wederom bij Krijnen werd de uitslag berekend en vervolgens voor een kort fietstochtje verplaatst naar het restaurant, Eetcafé het Haventje. Daar werd lekker gegeten met wat drankjes.
Onze voorzitter, Wilfried Willemen, kwam langs om een aantal leden te huldigen die 25 jaar (of langer) lid zijn van TFS’57. Na de prijsuitreikingen kwam een geslaagde dag teneinde.

Jubilarissen

Cocky Verbraak
Frans Verbraak
Coby de Kok
Mariella Suykerbuyk

Uitslagen

Groep 5 een eervolle vermelding.

Riet Mulhuijsen Goud bij handicap badminton
Jan de Kok Zilver bij handicap badminton

Stadsgolf dames
1e Cocky Verbraak
2e Lonny van Leeuwen
3e Phily Hommes
4e Dimphy van Broekhoven

Stadsgolf heren
1e Martien van Leeuwen
2e Ad Jacobs
2e Leo Geleijns

“De Klosprijs”
Dimphy van Broekhoven
Ineke Schrauwen
Frans Verbraak
Adrie Vermeulen