Beste clubgenoten!

Even een korte update over de clubkampioenschappen: Inmiddels zijn zijn alle last minute verzoeken, inschrijvingen en uitschrijvingen verwerkt en hebben we de indeling van de poules en de wedstrijdplanning vast gelegd en gepubliceerd.

Hier zullen we tot vrijdag geen veranderingen meer in doorvoeren. Mocht er toch nog ergens een conflictje inzitten, dan gaan we dat ter plekke proberen op te lossen.

Van diverse kanten hebben we het verzoek gehad om zoveel mogelijk in poules te spelen. Dat is gelukt, alles wordt gespeeld in poules van 3, 4 of 5. Dat betekent natuurlijk wel dat we allemaal veel wedstrijden mogen spelen. Met wat kunst en vliegwerk en met hulp van Petra is het gelukt om al die wedstrijden in te plannen in een schema voor vrijdagavond en zaterdag. Van jullie kant is het dan wel wenselijk om je strak aan het schema te houden en wedstrijden die worden omgeroepen zo snel mogelijk aan te vangen zodat we zaterdag middag ook op tijd kunnen eindigen.

We beginnen op vrijdag om 18.00 met de jeugd en vanaf 19.30 schuiven de senioren aan. We spelen die avond tot 23.00 uur. Op zaterdag beginnen we om 9.00 uur en we streven ernaar om om 17.00 af te sluiten. In vorige toernooien kreeg iedereen een individuele uitnodiging voor de eerste wedstrijd, maar daar zijn we van afgestapt in deze moderne tijd. De hele toernooiplanning is zichtbaar op toernooi.nl. Mocht je er niet uitkomen, dan mag je me altijd bellen op 06-53940949 en dan kijken we er samen naar.

Nieuwe omgeving, nieuwe hal, nieuwe kansen

We hebben ervoor gekozen de jeugd op zaterdag de hele dag met elkaar bezig te laten zijn op 1 baan met HD/DD en GD. Het zou leuk zijn als we allemaal ook daar allemaal even ons neus laten zien, ze zouden aanmoedigen en even mee zouden helpen om op die baan alles in goede banen te leiden en/of een wedstrijdje te tellen. Zekers te weten dat de jeugd dan ook bij jou komt kijken.

We hebben ervoor gekozen om ook ander vertier te bieden. Er zijn diverse spelen aanwezig in de hal om samen met team, vrienden of juist concurrenten ook op een andere manier de krachten te meten.

Ook voor de clubkampioenschappen commissie is alles nieuw in deze nieuwe hal. mocht er ergens iets niet goed gaan, laten we dan samen zoeken naar een oplossing, de clubkampioenschappen zijn een heel belangrijk evenement voor de club.

Ik wens jullie allemaal heel veel sportief plezier en tot vrijdag!

Namens de clubkampioenschappen commissie (Annemarie, Lonny, Karin, Jan, Richard,) en met hulp van Petra en Christ

Groetjes,
Richard