Maak kennis met badminton bij TFS’57 in Bergen op Zoom!

BERGEN OP ZOOM – Week van het Badminton: maak op 17, 19 en 20 september kennis met badminton! Kom een shuttletje slaan bij badmintonclub TFS’57 in Bergen op Zoom.

Badmintonclub The Flying Shuttle ‘57 organiseert op 17, 19 en 20 september inloopmomenten met clinic. Iedereen die eens gratis en geheel vrijblijvend een shuttle wil slaan, is dan van harte welkom. Kom dus op woensdag 17 (20-22.00u; volwassenen) of vrijdag 19 september (18-19.15u; jeugd) naar Sportcentrum De Karmel, Karmel 4, Bergen op Zoom.

Op zaterdag 20 september van 10-11.30 uur is jeugd welkom in sporthal Boulevard, De Boulevard 6, Bergen op Zoom. Kijk voor het volledige programma op de website van badmintonclub TFS’57 www.tfs57.nl. Spelers van badmintonclub TFS’57 zijn diezelfde zaterdag tijdens het evenement ‘Bergen op Zicht’ met een kraam aanwezig in de Bergse binnenstad. Bij deze kraam kun je terecht voor informatie over de sport, onze inloopavonden en natuurlijk kan er een shuttletje geslagen worden.

Week van het Badminton

Op initiatief van Badminton Nederland worden er in het kader van de Week van het Badminton in de periode van 15 september tot en met 21 september 2014 door heel het land badmintonactiviteiten georganiseerd. De Week van het Badminton is bedoeld om vooral niet-badmintonners op een leuke manier kennis te laten maken met de badmintonsport.

Badminton op de kaart

Clemens Wortel, voorzitter van Badminton Nederland, wil met de Week van het Badminton de badmintonsport op de kaart zetten. “Ik nodig iedereen graag uit kennis te maken met deze fantastische sport, die geen leeftijdsgrens kent, die de conditie ondersteunt, die de geest scherp houdt en waarmee je vrienden voor het leven maakt. Kortom een stoere en flitsende sport!”

Alles over de Week van het Badminton is te vinden op www.weekvanhetbadminton.nl www.facebook.com/BadmintonNederland en www.twitter.com/badm_nederland.