We hebben een iets langere adem nodig gehad. De garage van onze voorzitter heeft nog even als extra badmintonberghok gediend. Maar… maandag 15 september zetten we als club een nieuwe stap!

We hebben als club te maken met een net verbouwde accommodatie waarvan de verf nog maar net droog is. Loop je tijdens het spelen in De Karmel tegen problemen aan of heb je tips of opmerkingen? Spreek onze voorzitter Wilfried Willemen aan of mail hem op voorzitter(vervang deze tekst door het @pestaartje)tfs57.nl.

TFS’57 organiseert inloopavonden: nieuwe leden welkom!

De afgelopen maanden is er door de werkgroep en verschillende vrijwilligers binnen de club hard gewerkt aan het opzetten van nieuwe activiteiten om leden te werven. Oud-leden zijn en masse uitgenodigd om weer eens langs te komen en er wordt geflyerd op scholen en wijken in Bergen op Zoom.

Inloopavond voor volwassenen: woensdags vanaf 20.00 uur

Op 17 en 24 september, 1, 8 en 15 oktober.

Inloopavond voor jeugd: vrijdags 18.00-19.15 uur

Op 19 en 26 september, 3 oktober.

Inloopochtend in De Boulevard voor jeugd: zaterdags 10.00-11.30 uur

Op 20 en 27 september, 4 oktober.

We staan op Bergen op Zicht!

Zaterdag 20 september wordt er in de Bergen op Zoomse binnenstad het evenement Bergen op Zicht georganiseerd. Wij staan daar ook als sportvereniging met een eigen kraam. We nodigen ook onze eigen leden uit om langs te komen en – zeker ook – het publiek te laten zien hoe leuk badminton is.