Slotmaaltijd 2014Dit jaar wordt de maaltijd gehouden op zondagavond 26 januari 2014 in Steunpunt Zonneplein in Bergen op Zoom (Zonneplein 63, tegenover Albert Heijn).

Op deze avond kan je komen genieten van een uitgebreid warm Indonesisch buffet met muzikale omlijsting. De deuren gaan open vanaf 17.30 uur en ook de niet-competitiespelers zijn uiteraard van harte welkom om deel te nemen aan de maaltijd!

Op deze avond zetten we onze kampioenen in het zonnetje en blikken we terug op het afgelopen competitieseizoen. Ook nemen we op deze avond afscheid van Huib van Rooijen als competitieleider van onze vereniging. Des te meer reden om er bij te zijn!

Zijn jullie van de partij? Je partner is ook van harte welkom!

Klik hier voor het inschrijfformulier.

Namens de activiteitencommissie
The Flying Shuttle ’57