Tijdens de Algemene Ledenvergadering in december 2013 hebben we met een grote groep leden een spiegelbijeenkomst gehouden. Samen hebben we nagedacht hoe we onze badmintonclub The Flying Shuttle ’57 zien. Hieronder lees je ons verhaal, het verhaal van de leden.


Wie zijn wij?

Wij zijn The Flying Shuttle '57!

The Flying Shuttle ’57 is dé badmintonvereniging uit Bergen op Zoom waar sportiviteit en gezelligheid voorop staan. Het is de grootste vereniging in de regio en daarmee is er een zeer divers aanbod op het gebied van training en competitie. De vereniging heeft een aantal kenwaarden waarmee ze zich wil onderscheiden van anderen:

Trots

We zijn trots op het grote aantal speelmogelijkheden. Het is mogelijk om op alle niveaus competitie te spelen, voor zowel jeugdspelers, districtspelers en bondspelers tot zelfs het landelijke niveau van eerste divisie. Ook is er een breed trainingsaanbod voor alle verschillende groepen, voor competiespelers en recreanten, met spelers van van 6 tot 85 jaar!

Gezelligheid

Gezelligheid is erg belangrijk binnen de vereniging. Er worden door het jaar heen meerdere gezelligheidstoernooien georganiseerd. Het sociale aspect binnen de vereniging staat samen met het sportieve op de voorgrond. Na een competitiewedstrijd, training of vrijspeelmoment wordt er gezellig met elkaar iets gedronken. En natuurlijk gaat het dan niet alleen over badminton. Er is een echt thuisgevoel, lief en leed wordt met elkaar gedeeld.

Vrijwilligers

Binnen de vereniging zijn veel vrijwilligers actief in verschillende commissies. Ze organiseren activiteiten zoals toernooien en gezellige activiteiten naast het badmintonnen, maar zijn ook verantwoordelijk voor het clubblad, de jeugd, competitie, PR en communicatie, etc. Er is een trouwe groep vrijwilligers met bereidheid hun steentje bij te dragen en dat is maar goed ook, want zonder vrijwilligers, geen club.

Passie

We hebben een gedeelde liefde voor de badmintonsport. Iedereen beoefent de sport met veel plezier op alle niveaus. De vereniging biedt leden daarnaast ook de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen tot trainer en scheidrechter.

Wij zijn The Flying Shuttle ’57: veel gezichten, één club!