Het minder goede nieuws is dat er stoeltje aan de bestuurstafel vrij komt. Richard moet er onverhoopt mee gaan stoppen vanwege (te) drukke werkzaamheden. Een vereniging als The Flying Shuttle ’57 kan niet zonder een vertegenwoordiger van de TC in het bestuur. Wie durft (gaat) de uitdaging aan?

Horeca voorziening Gageldonk

Zoals iedereen inmiddels wel gemerkt heeft is er voor ons op woensdag en vrijdagavond een mogelijkheid om in een deel van de foyer een consumptie te nuttigen. We mogen dit onder strikte voorwaarden van de gemeente uitvoeren:

  • Bar is niet bereikbaar.
  • In het zit gedeelte komt een koffiezetapparaatje en waterkoker.
  • We zorgen zelf voor koffie / thee enzovoort.
  • Willen leden wat drinken dan moeten we dat zelf verzorgen.
  • Toiletten moeten gebruikt worden in de hal van de sporthal.
  • De conciërges openen en sluiten, uiterlijk om 23.30 uur.
  • Wij zijn zelf verantwoordelijk voor het netjes achterlaten van de foyer!
  • We evalueren met de herfst vakantie.

Vanuit de vereniging is er een commissie (Monique de Leeuw, Frans Verbraak, Roel Jansen, Marjo van Terheijden en John Tjia) die probeert alles in goede banen te leiden. De huidige uitbater zal tijdens de competitieweekenden en bij evenementen aanwezig zijn.

Andere contributiebedragen
In oktober kunnen de afgeschreven bedragen van de contributie bij de leden veranderen. Dit heeft enkele oorzaken:

  • Bij de jeugd kan het zijn dat je geen pupil meer bent maar junior of geen junior meer maar senior.
  • Het kan zijn dat je voor het eerst competitie gaat spelen of als jeugdlid in de senioren competitie. Ook dit houdt in dat je totaalcontributie zal veranderen.

Het bestuur heeft in haar vergadering van augustus besloten om voor het komend seizoen 2012-2013 de normale contributie met 3% te verhogen.

De veren shuttle prijs is voor ons dit seizoen NIET verhoogd. Zodat er geen wijziging in de veren shuttle bijdrage hoeft te worden ingevoerd!

Sinds vijf seizoenen zijn we als vereniging verplicht om een actieve scheidsrechter bij Badminton Nederland te hebben. Diverse leden zijn de afgelopen jaren begonnen aan de cursus maar nog nooit actief geweest. Badminton Nederland gaat ons een boete van €750 opleggen. Het bestuur is van mening dat het een verantwoording is van alle leden. Daarom heeft zij in haar vergadering besloten om elk lid een bijdrage van €2,50 te laten betalen. Bedrag wordt verrekend in de totaal jaar contributie.

Deze verhogingen mogen we nu al nemen. De ALV heeft ons hier toestemming voor gegeven i.v.m. de totaal contributie. We zullen ons in december tijdens de ALV financieel verantwoorden aan de leden. De begroting voor 2012-2013 moeten we nog gaan maken. Dit kan pas na 1 oktober als we de definitieve leden aantallen weten.