Rick Geers vervangt Simon van Opstal, die als reservespeler beschikbaar blijft. Sharon Bindels pakt de damesenkel weer op ter vervanging van Sarah Lammers, die in verwachting is.

Deze zaterdag begint het vlaggenschip van badmintonclub The Flying Shuttle ’57 haar seizoen tegen Conquesto uit Zoetermeer. Dit team bestaat uit Rick Ardts, Bart Strijbosch, Tim Tersteeg, Ember Hendrikse en Patty Wehrmeijer en heeft handhaving als doelstelling.

Sporthal Gageldonk, Bergen op Zoom

De wedstrijd TFS’57 – Conquesto begint om zaterdagavond om 19.00 uur. De deuren van sporthal Gageldonk (Gagelboslaan 160, Bergen op Zoom) gaan al om 18.30 uur open, zodat iedereen een plekje kan vinden op de ruime tribunes. Ook na het begin van de wedstrijden is er nog vrije inloop. Toegang is gratis.

Zin om zelf te komen badmintonnen?

Denk jij dat badminton helemaal jouw ding is? Of heb je al eerder badminton gespeeld en wil je deze superleuke sport weer oppakken? Volwassenen bellen met Monique de Laet (0164 251 285), jeugdleden kunnen terecht bij Emilie Buuron (0164 253 614) en voor Sport Overdag staat Lonny van Leeuwen (0164 250 854) je graag te woord. Je bent van harte welkom om kennis te maken met badminton in Bergen op Zoom. The Flying Shuttle ’57: Veel gezichten, één club.