De eerste trainingen starten in tegenstelling tot wat je gewend bent in de zomervakantie.

  • Op maandag 22 augustus van 20.00 uur tot 22.00 uur trainen er twee groepen veren spelers.
  • Op vrijdag 26 augustus starten alle trainingen voor de senioren.
  • De jeugdspelers starten met trainen vanaf maandag 5 september.

Competitie
De competitie start in het weekend van 17 / 18 september! Op woensdag 14 september worden alle competitiemappen en shuttles uitgedeeld. De veren teams krijgen op zondag 18 september hun kokers veren shuttles voor het gehele seizoen uitgereikt.

Omdat het eerste team dit jaar weer eredivisie gaat spelen begint hun competitie op zaterdag 10 september 19.00 uur met een thuiswedstrijd. Deze worden naar alle waarschijnlijkheid gepeeld in Gageldonk. We hebben nog geen definitieve kalender van de gemeente dus houd de site goed in de gaten waar deze wedstrijd gespeeld gaat worden.

Dit secretariaatsnieuws is een ingekorte en geredigeerde versie voor de website. Lees het volledige verhaal in het clubblad zelf!