De eerste wedstrijd werd duidelijk gewonnen van Engeland en de tweede wedstrijd werd als verwacht verloren van het als 1e geplaatste Oostenrijk. Vervolgens werd knap gewonnen van Zweden met de nummer 3 van de wereldranglijst Steffen Anderson en de winnaar van de Dutch open Rickard Persson in de gelederen. Met de gedeelde 5e plek presteert Nederland goed in een veld van 18 deelnemers met de nieuwkomers Rusland, Israel en Slovenië.

Voor Nederland kwamen uit: Paul Twisterling, Alwin Krist, Simon van Opstal, Martijn Franken, Guus van der Burgt en Mariëlle van der Woerdt. De debutanten Martijn Franken en Guus van der Burgt presteerden goed in zowel het landentoernooi als in de Austrian Open die naast de WK landenteams werd georganiseerd.

Oostenrijk is zoals verwacht 1e geworden voor Finland (2e), Diutsland (3e) en Canada (4e).

Het seniorenteam (45+) verloor de 1e wedstrijd van Oostenrijk, won vervolgens van Israel en verloor van Polen om uiteindelijk 6e te worden. Voor Nederland kwamen uit Martin Monfils, Mark de Rijter, Steve Rayson en Marc Veldkamp.

Het oorspronkelijke artikel is afkomstig van: Racketlon.nl.