Over de rode loper is een samenwerkingsverband van drie Roparunteams: 14 In ’t uur, Team SasKa en Door Dik en Dun. De organiserende teams van Over de rode loper zijn inmiddels geen onbekenden meer. Alle 3 zetten zich al meerdere jaren in voor de Roparun, enerzijds door deelname aan de Roparun en anderzijds door middel van de talloze activiteiten die zij organiseren om zoveel mogelijk geld op te halen voor dit goede doel.

De opbrengst van de kaartverkoop zal dan ook ten goede komen aan de Roparun. Gedurende de avond zal er een loterij plaatsvinden en voor een hapje gezorgd worden. De opbrengst hiervan zal ook ten goede komen aan de Roparun.

Het thema van het feest is net als vorig jaar: La nuit du sport. Het wordt een spetterende feestavond met een voorprogramma verzorgd door BJ and the Boneheads. Na deze opwarmer zorgt Plein 13 gedurende de avond voor meerdere optredens. Het feest is voor jong en oud en is bedoeld als een gezellige sportieve avond waar onder genot van een drankje en muziek lekker gedanst wordt. Tussen de optredens kan in het lounge gedeelte rustig worden bijgepraat.

Kaarten voor la nuit du sport kosten €12,50 en zijn in de voorverkoop zowel bij de teams verkrijgbaar als bij de volgende voorverkoopadressen: Theatercafé Den Enghel, Run2Day (Bosstraat), Rookshop de Schelde (Antwerpsestraat), Primera (Zonneplein), De Meeuw Tankstation(Abr. De Haanstraat), Primera (Hoogerheide en Steenbergen), De tabakstore/Postkantoor (Halsteren). Voor informatie, vragen of om kaarten te bestellen kunt u onze site bezoeken: www.overderodeloper.tk.