Let op: We hebben op zondag 20 december niet de beschikking over Gageldonk!
De thuiswedstrijden worden in dat weekend op zaterdag 19 december in de Kannebuis te Halsteren gespeeld. Als je in dat weekend thuis moet spelen kun je de aanvangstijden op je competitie-overzicht vinden.

Clubkleding: nog een keertje de details

Zoals iedereen inmiddels wel weet, ben je tijdens de competitiewedstrijden verplicht om te spelen in clubtenue. Het komend twee seizoen mag je nog in het oude clubtenue spelen, maar vanaf het seizoen 2010-2011 is elke competitiespeler verplicht om in het nieuwe tenue te spelen. De tenues zijn inmiddels beschikbaar bij Plugro om op te halen. Ook als je nog een tenue (extra) wilt kopen, dan kun je bij deze winkel terecht.

Dit secretariaatsnieuws is een ingekorte en geredigeerde versie voor de website. Lees het volledige verhaal in het clubblad zelf!