Trainingen

De eerste trainingen starten in tegenstelling tot wat je gewend bent in de zomervakantie. Op maandag 24-8 de JCT van 19.00 uur tot 20.00 uur en 2 groepen veren spelers van 20.00 uur tot 22.00 uur. We hebben weer twee groepen moeten maken vanwege de forse uitbreiding van het aantal veren spelers. In welke groep je zit, wordt per mail doorgestuurd.

Kosten voor de deelnemers € 30,- bij 2e trainingsmoment voor het gehele competitie seizoen ( 20 trainingen) indien het tot de herfst vakantie is zijn de kosten € 15,- ( 9 trainingen). Geheel is afhankelijk van sponsoren.

Op woensdag 26 augustus en vrijdag 28 augustus starten alle trainingen volgens het trainingsplaatje. Bij de senioren is er dit keer weer GEEN switch gemaakt tussen de hogere en de lagere veren spelers. Als ook tussen de district spelers en de recreanten. We hebben dit tot op heden altijd proberen te realiseren maar ook voor het komend seizoen was dit werkelijk onmogelijk vanwege de beschikbare trainers en zaalruimte. Competitiejeugd gaat van 18.30 uur tot 20.30 uur op woensdagavond trainen. Overige jeugd kan vrij spelen tot 20.00 uur. Senioren vanaf 20.00 uur vrij spelen op 3 of 4 banen na 20.30 uur op 9 banen.

Competitie

De competitie start in het weekend van 19 / 20 september! Op woensdag 16 september worden alle competitiemappen en shuttles uitgedeeld. De veren teams krijgen op zondag 20 september hun kokers veren shuttles voor het gehele seizoen uitgereikt.

Clubkleding

Zoals iedereen inmiddels wel weet ben je tijdens de competitiewedstrijden verplicht om te spelen in clubtenue. Wil je het nieuwe clubtenue aanschaffen dan moet je even langs bij PLUGRO sport in de Potterstraat. Verantwoordelijk bestuurslid is Onno Quik.