Yvonne Sie en Lisa Malaihollo wonnen de finalepartij van Linda Hoedemakers en Roxanne Molenmakers in twee games, te weten 21-19 en 21-10. Ondanks hun namen konden Hoedemakers en Molenmakers het niet waar maken tegen Sie en Malaihollo.

In het mannendubbel verloren Ralph Starren en Hans van Os met tweemal 21-9 van het gelouterde mannendubbel van Van Zundert Velo, Rikkert Suijkerland en Dennis van Daalen de Jel. Yvonne Sie en Ralph Starren legden in het gemengd dubbel beslag op een 3/4 plek.

In het damesdubbel 4 haalden Cheryl Seinen en Amy van Stenus een niet onverdienstelijke 3/4 plek. Amy van Stenus en Jayme van Elten werden in het gemengd dubbel 6 tweede. In de finale verloren de Almeerders met 21-12 en 21-15 van Esther Aarssen en Joram Jansen.

Oorspronkelijke artikel: zie www.bvalmere.nl