Net als vorig jaar werd er in sporthal De Gageldonk gespeeld om punten te vergaren voor het Satellite Circuit. Daardoor ontving de wedstrijdorganisatie een groot aantal inschrijvingen van spelers die tegen de top van Nederland aanzitten.

Zo ook thuisspeler Onno Quik, die als eerste geplaatst was. De lokale favoriet kon die status echter niet waarmaken. Quik vond zijn Waterloo in de kwartfinales, waarin Hans van Os te sterk was. Van Os werd op zijn beurt geklopt door Meijs, die zelf weer de eer liet aan Van Daalen de Jel.

Bergen op Zoom kreeg een hoogstaande finale voorgeschoteld. Van Daalen de Jel sloeg op 20-14 in de derde set het winnende punt binnen. De Hagenaar etaleerde zijn vorm ook in het mannendubbel. Aan de zijde van Rikkert Suijkerland won hij in de finale met duidelijke cijfers van Hans van Os en Ralph Starren: 21-9/21-9.

In het vrouwenenkelspel maakte Lisa Mailahollo de favorietenrol waar. De lijstaanvoerster sloeg zich in de finale in twee sets naar de toernooizege. Monique van der Wouden, eerder in deze tweedaagse te sterk voor de Roosendaalse Monique Broeke, werd het slachtoffer (21-18 en 21-16).

Net als Van Daalen de Jel lukte het ook Mailahollo een tweede titel binnen te slepen. Met Yvonne Sie lukte het haar het vrouwendubbel te winnen. Linda Hoedemakers en Roxanne Molenmaker moesten genoegen nemen met de tweede plaats in dit onderdeel.

Opvallend was het aantal inschrijvingen voor het gemengddubbel: 21. Het als vierde geplaatste koppel Leon Nottelman/Roxanne Molenmaker overleefde alle hordes. Rikkert Suijkerland en Veerle Wijers bleven tot de finale overeind.