Waarom dit briefje?

Elk jaar organiseert de jeugdcommissie een loterij en daar hebben we alle kinderen hard bij nodig: jullie moeten, samen met ons, voor de prijzen zorgen en daarna aan jullie vaders en moeders en opa’s en oma’s die komen kijken veel lootjes verkopen.

Hoe doen we dat?
Als jullie eens in jullie speelgoedkast kijken, dan is er zeker iets bij waar je nooit meer mee speelt, dat er nog ontzettend goed uitziet en waar iemand anders nog iets aan kan hebben.
Als jullie dit speelgoed mooi inpakken, dan is het net een nieuwe prijs. En alles jullie allemaal dat pakketje meebrengen bij jullie de eerste wedstrijd, dan weet ik zeker dat we een ontzettend mooie prijzentafel krijgen.

Doen jullie dat? De opbrengst van de loterij is voor de jeugdcommissie en daar gaan we dan iets extra’s mee doen tijdens het jeugdweekeinde.

Houden jullie er ook nog rekening mee dat we op zondagmiddag een bingo voor de kinderen houden.